Menu Sluiten

Draairichting Taatsdeuren

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over draairichting taatsdeuren kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Draairichting Taatsdeuren

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Draairichting taatsdeuren

menu home staaldeuren scharnierdeuren ontwerpen standaarmaten slotmechanismes type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting schuifdeuren ontwerpen standaarmaten railsysteem type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting taatsdeuren ontwerpen standaarmaten scharnier type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting contact offerteaanvraag draairichting schuifdeuren draairichting kiezen bij een. stalen schuifdeur hoeft u geen rekening te houden met de draairichting draairichting taatsdeuren passend voor uw firma Het grote voordeel van een schuifdeur is dat deze beide kanten op kan worden geopend. Bij het plaatsen van de stalen binnendeur kan er worden gekozen aan welke kant u het scharnier plaatst. Hiervoor zijn geen extra moeilijkheden aan verbonden u hoeft enkel de deur om te draaien en het scharnier zit aan de andere kant. Wel is het handig om na te denken aan welke kant u het scharnier wilt hebben als het gaat om gebruiksgemak Wat beogen we met draairichting taatsdeuren Wanneer er bijvoorbeeld een andere deur of opening naast de te plaatsen taatsdeur zit kan het zijn dat deze in de w.

.

Toelichting over Draairichting taatsdeuren

.