Menu Sluiten

Metalen Scharnierdeuren

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

K-metaalwerken – uw specialist in laswerken

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Een sierlijke en stevige balustrade rond uw verhoogde terras. Een gestroomlijnde trapleuning die u houvast biedt. Of een roestvrijstalen werkblad dat precies past.

K-metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor allerlei soorten laswerken. Kortom voor al uw afwerkingen voor binnen en buiten.

Onze specialiteiten:

Volgens uw wens en in samenwerking met u, leveren wij een perfect resultaat, dat vanzelf-sprekend garant staat voor de beste kwaliteit.

Indien u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail of telefonisch.

92440869244086

Meer info

tags: Staaldeuren – Leveranciers Stalen Deuren – Metaalwerken Staaldeuren – Stalen Binnendeuren – Metaalwerken Taatsdeuren – 

Wenst u meer info over metalen scharnierdeuren kijk dan vlug op https://www.k-metaalwerken.be/ | Metalen Scharnierdeuren

Poorten | Deuren | Laswerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Metalen scharnierdeuren

home page concept metal producten alle producten toepassingen galerij van realisatie prestaties partners downloads concept metal producten alle producten toepassingen galerij van realisatie prestaties partners downloads nl en fr de contact concept metal de basis van elke heinendeur opbouw van de metal deur krimpvrije mortel. muuromvattend kozijn staalplaat of voor een esthetische afwerking optioneel met thermische onderbreking. dichting met dubbele lip. isolatie van de deuromtrek voor een branddeur opzwellend materiaal metalen scharnierdeuren verdient geld voor jou intern stalen kader kokerprofiel x x mm. deurblad bestaande uit afdekplaten uit verzinkt staal van vastgeschroefd in het kader en afzonderlijk vervangbaar. onderhoudsvrije scharnieren dr.

assortiment over ons vestigingen contact nl fr specialist in hout en plaatmateriaal voor de bouw het interieur en de tuin. Assortiment onze gemotiveerde medewerkers bieden in onze cras woodshops een breed assortiment aan van producten uit eigen productie aangevuld met het beste van sterke merken. Hout en schaafwerk houtskeletbouw tuinhout technisch en constructief plaatmateriaal gevel en dak droge afbouwsystemen voor wand plafond en vloer isolatie decoratief plaatmateriaal deuren vloeren over ons met respect voor mens en milieu transformeren we hout tot relevante producten voor de bouw het interieur en de tuin en brengen we die met een enthousiast team van medewerkers tot bij de klant. Inst.

Meer info over Metalen scharnierdeuren

home over ons deuren accessoires deurlijsten deurkrukken scharnieren deurbeslag doorarreda openingssystemen doorarreda accessoires verdelers extra info veelgestelde vragen technische informatie documentatie brochures bestelformulieren ingekaste deuren contact inloggen nl fr doorarreda meraki mayrahkee grieks iets doen met ziel creativiteit en liefde iets van jezelf in je werk te stoppen. Een ongebruikelijke collectie die een ware revolutie teweegbrengt in klassieke ontwerpen. Een opvallend grafisch detail geeft deze binnendeurencollectie een werkelijk unieke op maat gemaakte uitstraling. Het inzetstuk kan in kleur worden uitgevoerd in steen hout gelakt metaal aluminium of een uiterst elegant gesatineerd goud wenst u meer informatie over metalen scharnierdeuren Een collectie unieke onderscheidende deuren met veel aanpassingsmogelijkheden. Meraki klissa een fraaie vlakke deur met opvallend vertikaal inzetzet. Dit inzetstuk kan in kleur worden uitgevoerd in steen hout gelakt metaal of een uiterst elegant gesatineerd goud. De deuren kunnen in.