Menu Sluiten

Ontwerp Schuifdeuren

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over ontwerp schuifdeuren kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Ontwerp Schuifdeuren

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontwerp schuifdeuren

andandinterieur.be facebook facebook home historiek realisaties broodjeszaak snack benzinestation gevels dagbladhandel interieur ontwerp tabakszaak humidorruimte winkelinterieur troeven info brochure brochure inrichting apotheek broodjeszaak kledingzaak benzinestation krantenwinkel lingerie parfumerie ontwerp winkelinrichting winkelinrichting op maat contact selecteer een pagina broodjeszaak snack uitgebreid gesprek met onze klant ter plaatse door onze interieurarchitecten uittekenen van een ontwerp op maat gevisualiseerd door dcomputertekeningen volgens de wensen van de klant optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte integreren van bestaande of nieuwe saladettes in een nieuw toonbankmeubel ontwerp schuifdeuren voor bedrijven op maat Een winkelinterieur op maat open berging of meubilair afgesloten d.m.v. Draaideuren schuifdeuren of lades volledig uitwerken van de voorbereidingszone of keuken meubilair.

home over ons deuren accessoires deurlijsten deurkrukken scharnieren deurbeslag doorarreda openingssystemen doorarreda accessoires verdelers extra info veelgestelde vragen technische informatie documentatie brochures bestelformulieren ingekaste deuren contact inloggen nl fr doorarreda breen belgium is exclusief importeur distributeur van doorarreda. Doorarreda ontwerpt en produceert in haar eigen atelier zeer fraaie en hoogwaardige binnendeuren volgens zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Design en absolute perfectie waarbij grenzen worden verlegd zijn de kernwaarden van dit italiaanse deurenmerk. Al het ruwe materiaal waar doorarreda mee werkt is voorzien van een fsccertificaat en is afkomstig van door doorarreda beheerde bosgebieden in europa en afrika. Er zijn collecties allen met een unieke stijl. Maatwerk is het uitgangspunt en niet alleen in dimensies. Als u een speciale wens heeft dan kan doorarreda dat ongetwijfeld voor u uitvoeren tot in detail Het toekomstperspectief van ontwerp schuifdeuren Naast binnendeuren en verscheidene typen bijpassende deurlijsten beschikt doorarreda ook over een zeer fraa.

Inlichtingen over Ontwerp schuifdeuren

home nieuws diensten portfolio contact homenieuwsdienstenportfoliocontact interieur bosch interieurwerken met oog voor detail we ontwerpen het logo de huisstijl en een mobielvriendelijke website voor interieur bosch. Zij verzorgen kwalitatieve interieurwerken met het nodige vakmanschap en zijn gespecialiseerd in het op maat afwerken van badkamers en keukens. Interieur bosch heeft ruime ervaring met speciale wensen zoals moderne trappen blokdeuren deuren met onzichtbare kader en schuifdeuren. Op de website krijg je een helder overzicht van hun diensten en realisaties. Www.interieurbosch.be website voor lokaal bedrijf social media paginas huisstijl ontwerpen portfolio website samen een stap vooruit zetten met je website laat ons via het formulier weten waarmee we je kunnen helpen en we nemen snel contact met je op herhaal de code nia ik geef toestemming deze gegevens te verzamelen en te verwerken. Privacyverklaring always awake bouwt mobielvriendelijke websites en is gespe.