Menu Sluiten

Rails Systeem Stalen Schuifdeur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over rails systeem stalen schuifdeur kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Rails Systeem Stalen Schuifdeur

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Rails systeem stalen schuifdeur

infojonesliving.be toggle navigation home keukens badkamers verlichting fornuizen renovaties smeedijzer acties nieuws events koopjes realisaties vacatures contact keukens badkamers verlichting fornuizen renovaties smeedijzer smeedijzer home smeedijzer pivoterende of schuifdeur smeedijzer pivoterende en schuifdeuren bij voldoende ruimte kunt u kiezen voor een pivoterende stalen deur die u langs beide zijden kunt openen. Pivotdeuren draaien om hun eigen verticale as. De draaipunten bevinden zich telkens aan de boven en onderkant van de deur rails systeem stalen schuifdeur leverancier Zo lijkt het alsof de deur zweeft boven het vloeroppervlak wat een mooi effect oplevert. Deze deur kan afhankelijk van de pivotpositie en de beschikbare ruimte of openen. Ook onze schuifdeuren zijn erg gewild. Schuifdeuren bieden een uitstekende mogelijkheid om ruimtes van elkaar te scheiden en zijn voornamelijk ruimtebesparend. Bij elke schuifdeur wordt gebruik gemaakt van een railsysteem met wielen dewelke voorzien is .

home ramen schuiframen deuren glas rolluiken screens contact schuiframen ontdek onze schuiframen van pvc of aluminium pvc schco duitse topkwaliteit ontwikkeld en gefabriceerd in belgi onze partner ad megatec is de grootste producent van schco ramen in de benelux zij ontwikkelen en fabriceren ramen deuren en schuiframen in kunststof uitsluitend voor de professionele markt. Duitse topkwaliteit onder het label made in belgium is een begrip waar zij voor staan. Corona ct hs het kunststof systeem schco living is een innovatief kamersysteem dat dankzij de toegepaste twinsysteemtechnologie zowel met aanslagdichting als met middendichting standaard is uitgevoerd. In combinatie met middendichting behaalt het systeem passivhausniveau conform fit rosenheim maar ook met aanslagdichting staat het systeem garant voor onovertroffen thermische isolatie en smalle aanzichtbreedtes Extra uitleg over rails systeem stalen schuifdeur Eigenschappen en voordelen twinsysteem voor midden en aansla.

Interesse in Rails systeem stalen schuifdeur

keller minimal windows by aluk producten minimal windows galerij projecten onze locaties world of keller geschiedenis kwaliteit de weg naar uw project vormen materiaalkeuze kleuren perfectie tot in het detail approved partner veiligheid contact partner bedrijven contactformulier jobs voor architecten nl deutsch franais english italiano nederlands minimal windows kozijnloze designschuiframen en schuifdeuren ndash transparantie voor innovatieve architectuur moderne hedendaagse architectuur staat voornamelijk voor eacuteeacuten ding de focus op het essentieumlle strakke lijnen en evenwichtige proporties waarbij vooral eacuteeacuten natuurelement een erg bijzondere rol speelt ndash het licht. Of het nu gaat om een villa een eengezinswoning een appartement of een winkelcomplex open woonconcepten en een maximale inval van daglicht met een ongehind.