Menu Sluiten

Schuifdeuren Deurbeslag

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over schuifdeuren deurbeslag kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Schuifdeuren Deurbeslag

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schuifdeuren deurbeslag

home producten realisaties publicaties nieuws contact deuren aluminium deuren met stijl de eerste indruk van een woning of een ruimte krijgt u al op het moment dat u de deur opendoet. Daarom ontwerpt reynaers een assortiment prachtige aluminium deuren die stuk voor stuk recht doen aan de stijl van uw huis. De basisvorm is sober en ongecompliceerd maar er zijn ontelbare variaties mogelijk. Aluminium deuren zijn uiterst veilig en dat heeft alles te maken met het feit dat een aluminium profiel in de basis al uitzonderlijk sterk is. Maar daarnaast kennen we nog een aantal extras voor optimale beveiliging. Uw deuren kunnen bijvoorbeeld worden voorzien van een driepuntssluiting of speciaal ontworpen deurbeslag schuifdeuren deurbeslag raming aanvragen Slecht nieuws voor inbrekers maar goed nieuws voor u. Cs hi cs.

skip to main content nieuws amp pers carrire academy producten oplossingen referenties service architecten en bestekschrijvers over ons blog contact nieuws amp pers carrire academy zoeken change language nederlands be franais be inschrijven welkom in de academy welkom op ons leerplatform onze showroom in houthalen is ook het representatieve podium waar we leergierige klanten prospecten architecten en aannemers ontvangen voor deelname aan diverse opleidingen. In de assa abloy entrance systems academy kan u terecht voor opleidingen workshops en inspiratiesessies. U leert er bij over de werking en functionaliteiten van de geautomatiseerde poorten en deuren n u ervaart in n tijd hoe dat in de werkelijkheid wordt vertaald. In de aca.

Kennisgeving over Schuifdeuren deurbeslag

home producten realisaties blog over ons offerte service contact glazen deuren glazen deuren op maat en glazen schuifdeuren geven elke ruimte een exclusieve moderne en luxueuze toets. Ze zorgen voor veel lichtinval en sluiten goed aan bij nagenoeg elk interieur van kantoorgebouwen en woningen. Al onze glazen binnendeuren worden vervaardigd uit gehard veiligheidsglas volgens norm en waardoor deze tot keer sterker zijn dan gewoon of floatglas. Voor glazen deuren ligt de glasdikte gemiddeld rond mm gehard glas maar andere glasdiktes zijn ook verkrijgbaar Een alternatief voor schuifdeuren deurbeslag Glazen binnendeur richting scharnier een glazen binnendeur of aanslagdeur scharniert en draait zoals een gewone deur slechts n kant op. Elk soort binnendeur kan in principe vervangen worden door een glazen deur die volledig past in uw kantoorruimte of woning. Naast een optimale lichtinval zorgen glazen deuren ook voor luxe en een unieke uitstraling. Glazen binnendeuren kunnen als een stompe deur of opdekdeur met standaard of zelfsluitende scharnieren aangeleverd worden. Bij een stompe.