Menu Sluiten

Staaldeuren Op Maat

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over staaldeuren op maat kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Staaldeuren Op Maat

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Staaldeuren op maat

maatwerk trappen amp balustrades terrassen interieur poorten amp afsluitingen stalen ramen en deuren overige metaalhandel assortiment machinepark bewerkingen en behandelingen over ons geschiedenis ons team onze werkwijze realisaties contact openingsuren zoeken maatwerk voor al het las constructie snij en plooiwerk in zowel staal rvs inox en aluminium zijn wij een ervaren partner. Alle producten zijn maatwerk. Dankzij onze ervaring op allerhande toepassingsgebieden zijn wij in staat u vraag te beantwoorden naar een goed eindresultaat. Samen kijken we voor de beste en voordeligste oplossing. Wij beschikken over een zeer uitgebreid en modern machinepark waar we alles voorbereiden. Onze aparte ateliers voor ferro en nonferro stelt onze in staat de hoogste kwaliteit af te leveren en zeer flexibel te zijn. Na de voorbereiding in onze ateliers en de gekozen nabehandeling verzorgen onze eigen plaatsingsdienst voor een professionele en efficieumlnte plaatsing staaldeuren op maat offerte aanvragen Voor zowel kleine en grote las constructie snij en plooiwerken is .

catalogusportixxclassixxeclipseferrovetroslideesternomoreassortimentjobsinstallatiecontact magazijn medewerker startdatum apr type contract voltijds waar kom je terecht wij zijn d snelst groeiende binnendeurenspecialist in belgi. We leveren deurgehelen aan dealers en aan specialisten. Ons aanbod omvat technische deuren residentile deuren glasdeuren staaldeuren schuifdeuren en innovatieve deurgehelen. Ons aanbod je komt terecht in een jong en enthousiast team in een dynamische werkomgeving. Ook marktconform salaris aangevuld met bijhorende voorwaarden. Een uitgebreid takenpakket goederen en producten ontvangen bekijk onze keuze in staaldeuren op maat De levering controleren samen met voorraden opvolgen en de ontvangst van de producten controleren. Daarnaast ook goederen in opslagzones plaatsen en producten volgens kenmerken bestellingen en wijze van transport verpakken. Eenvoudige assemblages uitvoeren. Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding en beschadigde producten opnieuw conform maken … Jouw profiel je.

De discipline van Staaldeuren op maat

toggle navigation ijzerwerken goethals maatwerk in staal en inox wie zijn wij ervaring historiek wat doen wij bouw retail horeca industrie toelevering hoe gaan wij te werk werkwijze ontwerp en studie nieuws contact jobs ref kruishoutem hier werden deurgiganten gemaakt van m op m. Het totaalproject omvatte nog een paar enkele staaldeuren en een overloop met glasbalustrade. Terug goethals anzegemseweg waregem be .. Sitemap wie zijn wij ervaring historiek wat doen wij bouw retail horeca industrie toelevering hoe gaan wij te werk werkwijze ontwerp en studie nieuws contact copy all rights reserved powered by kaboom floatleft .