Menu Sluiten

Stalen Deur Monteren

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over stalen deur monteren kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Stalen Deur Monteren

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stalen deur monteren

home handleiding over ons nieuws referenties contact language nl fr en de ru zh hu staldeuren industriedeuren maatwerk kunststof wanden combiboard pur rvs plaatbewerking menu staldeuren industriedeuren maatwerk kunststof wanden combiboard pur rvs plaatbewerking home handleiding over ons nieuws referenties contact zoek zoeken home industriedeuren omnidoor industriedeuren omnidoor omnidoor is een zeer robuuste deur die zowat overal toegepast kan worden. Ze is ontwikkeld als buitendeur voor stallen maar is ook perfect geschikt bij gebruik als industriedeur. Deze deur is opnieuw opgebouwd uit ons degelijke muurkozijn en deurbladomlijsting uit hoogwaardig roestvast staal rvs. Het deurblad is een sandwichpaneel met isolerende xpskern en aan beide kanten een glasvezelversterkte polyesterplaat grp. Het standaarkleur is wit maar er zijn diverse andere kleuren mogelijk. De levering bevat telkens een complete voorgemonteerde deur voorzien van een bijhorend pakket met deurkruk rubberdichting en bevestigingsmaterialen in rvs. Gebruiksklaar en makkelijk te monteren.

home over ons oplossingen systeemwanden mobiele wanden silen spaces akoestische panelen chat board rookcabines impressies contact systeemwanden kies voor eindeloze mogelijkheden flexibiliteit tijdloze elegantie en duurzaamheid. Vraag uw advies op maat aan vraag uw offerte aan met de yalta systeemwanden kan u snel en gemakkelijk de layout van uw ruimte aanpassen stalen deur monteren brengt meer op Onafhankelijk van uw budget wij bieden u een architecturale creativiteit zonder grenzen. We gaan steeds voor de best mogelijke service met een hoge standaard. Onze systeemwanden zijn al genstalleerd in kantoren ziekenhuizen industrile gebouwen overheidsgebouwen scholen en zelfs luchthavens. Yalta omega een luxueuze uitstraling met de grootst mogelijke transparantie en eveneens privacy voor rustige meetings. Een simpel maar stijlvol stalen omega profiel met een smalle aluminium afdekstrip garanderen een hoge kwaliteitsfinish snel te monteren zonder verstoring van het plafondsysteem. Kaderwerk van mm met een keuze van glasdikte. Breed scala aan mogelijkhed.

De discipline van Stalen deur monteren

home contact nieuws werkwijze producten andere constructies barbecues balustrades en leuningen cortenstaal glas transportbokken industrieel onderhoud laswerk ontwerp engineering plaatbewerking poorten sla systemen spuitmachines stalen ramen en deuren trappen transportbanden tuinmeubelen verspaning vijverroosters speciaal contact nieuws werkwijze offerte aanvraag hib label richtprijs vijverrooster video s downloads algemene voorwaarden privacybeleid andere constructies boordafwerking inox dorpel boordafwerking van dakterras vervaardigd uit geslepen inox hoge kwaliteit plaat. De boord is zo geplooid dat deze de helling van de tegels mooi volgt en het zo een mooie afwerking vormt. De plaat is ook voorzien van uitsparingen voor het monteren van een inox balustrade met glas het nut van stalen deur monteren Prijs op aanvraag aantal vijverrooster standaard vijverrooster black vijverrooster unitect copyright cafralu .