Menu Sluiten

Stalen Schuifdeuren Zelf Samenstellen

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over stalen schuifdeuren zelf samenstellen kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Stalen Schuifdeuren Zelf Samenstellen

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Stalen schuifdeuren zelf samenstellen

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan sectionaal poorten geen verlies van nuttige ruimte. En van de voordelen van de sectionale poort die u van meet af aan kan ervaren is ongetwijfeld de extra ruimte die u krijgt. Of correcter het plaatsverlies dat u vermijdt. Sectionale poorten houden in de garage alle muren vrij. Het hele systeem zit tegen het plafond aan gemonteerd en neemt zonder motor in de hoogte amper cm ruimte in. Doordat de poort in secties is opgedeeld is het kantelbare vlak nooit groter dan n sectie en is het plaatsverlies in de garage dus te verwaarlozen stalen schuifdeuren zelf samenstellen is gewoon uw perfecte keuze Maar ook buiten heeft men geen uitzwenkende delen die verhinderen dat er plaats wordt ingenomen op het voetpad of de oprit. Comfortabel in gebruik. Sectionale poorten zijn handig te.

toggle navigation home kunststof pvc aluminiumcurrent alu pvc hout poorten andere aluminium alu kwaliteiten kadersysteem van mm mm mm of mm. Slank maar robuust met elk hun eigen typische uitstraling. Glassponningen verlucht via de voorkamers. Verdoken afwatering zonder waterkapjes standaard bij alle reeksen. Drievoudige aanslagdichtingen meer info … Buitendichting om het binnendringen van overvloedige neerslag en stof te verhinderen middendichting voor een perfecte wind en waterkering en een optimale warmteisolatie binnendichting voor extra klimaatdichtheid en akoestisch comfort. Driekamersysteem afzonderlijke kokervormige binnen en buitenschaal met unieke meervoudige hoekverbinding pershoeken in binnen en buitenkamer plus aanslagverstevigingen. Bijzonder st.

Notie over Stalen schuifdeuren zelf samenstellen

overslaan en naar de inhoud gaan page vind een showroom in je buurt vraag een offerte arrowright nl fr header menu ramen pvc aluminium hout deuren pvc aluminium hout schuifdeuren pvc aluminium hout inspiratie klanten corner mijn vraag zoekt een antwoord ik wil een service aanvragen menu hamburger primary mobile ramen deuren inspiratie kwaliteit geplaatst met liefde en vakmanschap geniet van jouw vakantie contacteer een kwadroshowroom in jouw buurt gtgt het is weer die tijd van het jaar… Bouwverlof de meeste showrooms gaan er even tussenuittijdens het bouwverlof neem duszeker een kijkje op de showroompagina voor je langsgaat. Maak je een afspraak online dan neemt je kwadro adviseur zo snel mogelijk contact met je op. droom jij ook van nieuwe ramen en deuren om nog meer te genieten van jouw thuis dan moet je bij kwadro zijn kwaliteit en dromen.al jaar maken we dromen waar heel gepassioneerd met liefde voor het vaken onze klanten. het begint allemaal bij jouw wensen…wij staan klaar om met je mee te denken je te adviseren en te inspireren De kosten van stalen schuifdeuren zelf samenstellen Het doel is natuurli.